Wyszedłem z domu i pobiegłem odrazu w ciche miejsce nie było tam żadnego szukającego bakuganów trenera zdziwiło mnie to, ale sie nie poddałem i pomyśłałem, że może znajde tu jakiegoś naprawde silnego bakugana nagle coś zabłyszczało obok skały podbiegłem tam i zobaczyłem co to :>
Okazało się ,że był to jedynie mały świetlik. Nagle pojawił się jakiś wcipski Bakugan Darkusa ,który od razu zaczął Ci dokuczać. Próbowałęś go złapać jednak był za szybki. Po pewnym czasie tak zaczął Cię łaskotać ,że omal nie umarłeś ze śmiechu xD
Po co to robisz ja lubie laskotki - pytam bakugana
Ostatnio edytowany przez Klinzator (11-08-22 07:33:44)
-Phi ! -prychnął Bakugan i odszedł od ciebie.
Po chwili usłyszałeś jakieś odgłosy. Myślałeś, że to Bakugany, jednak gdy podszedłeś bliżej, okazało się, że do szczur, który wygryzł ci dziurę w majtkach i uciekł z kawałkami materiału w pyszczku.
zaklejam tasma i ide dalej ciekawe co sie jescze wydarzy nagle widze jakąś kulke to może być bakugan wiec biegne do tego czegoś
Tak, to był Bakugan. Wyglądał na przedstawiciela domeny Darkus.
-Walkaa ! -krzyknął, gdy cię zobaczył i wskoczywszy ci na głowę, zaczął po niej skakać. O.o' -Oj, czuję pustkę pod sobą -powiedział po chwili.
A co sie stało widze ze jesteś strasznie zły ?
-Moja żona mnie wyrzuciła z domu, bo sądzi że mam romans -odparł. -A zresztą nie twoja sprawa ! Stawaj do walki !
(Smierdzi Telenowelą)
No dobra, ale po co ?
(Oj tam xD)
-A, nie wiem. >.>" Nudzi mi się... Jakie masz Bakugany ?
To dołącz do mnie i zostaw wredną żone
-Yhm, to nawet dobry pomysł -odparł Bakugan.
--
Misja zakończona
Otrzymujesz Darkus Kotwicozaura